Zasílání elektronické korespondence

 

V souvislosti s nabytím účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) si Vás dovolujeme informovat, že kontaktní emailová adresa fyzické osoby poskytnutá společnosti CzechoEduca s.r.o., se sídlem Na Vrchu 543/10, 155 00 Praha 5 nad rámec zákonných povinností nebude moci být bez udělení souhlasu této osoby po 25. 5. 2018 zpracovávána, proto tímto žádáme o udělení souhlasu se zpracováním osobních údajů v rozsahu kontaktní emailové adresy, kontaktního jména a příjmení pro účel zpracování

 

 


Souhlas se zpracováním kontaktních údajů

*zasílání informací o připravovaných vzdělávacích akcích (vyberte se seznamu)

*Jméno

*Příjmení

*Kontaktní e-mail

*Název společnosti (dle OŘ)

Poznámka

*opište kód
kod

položky označené * jsou povinné

Souhlas se zpracováním kontaktní emailové adresy k uvedeným účelům lze kdykoli odvolat na stejné adrese zaškrtnutím políčka „Ne, nesouhlasím“. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

 

Berte prosím na vědomí, že máte právo na přístup k poskytnuté kontaktní emailové adrese, právo na její opravu, aktualizaci nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování. Dále máte právo vznést námitku proti zpracování, jakož i právo na přenositelnost uvedeného osobního údaje. Máte rovněž právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Poskytnutá kontaktní emailová adresa bude zpracovávána v elektronické podobě po dobu 5 let.

CzechoEduca s.r.o. (2019) všechna práva vyhrazena